Първа национална конференция по сексуална медицина

Българската асоциация по сексуална медицина организира Първата национална конференция по сексуална медицина.

Конференцията ще се проведе от 2 до 4 ноември 2012 г. в София, хотел „Експо“, бул. „Цариградско шосе” № 149.

Виж Предварителната програма на събитието тук!

Сексуалната медицина е интердисциплинарна област посветена на сексуалните нарушения при двата пола, на техните причини и последствия за индивида, двойката и обществото. Тези проблеми се изследват в общо-медицински фундаментални и приложни аспекти от гледна точка на уролози, гинеколози, ендокринолози, кардиолози, сексолози, невролози, дермато-венеролози, общо-практикуващи лекари и др. специалности.

С такъв интердисциплинарен дизайн темата за сексуалната медицина се поставя за първи път у нас. Затова основната цел на конференцията е да представи актуалното състояние на нещата и да популяризира научните достижения в тази сфера.

Някои от темите, които ще бъдат разгледани, включват урологичните, ендокринологични, кардиологични, неврологични и сексологични аспекти на еректилната дисфункция, нарушенията в либидото, оргазма и еякулацията при мъжете, най-значимите урологични заболявания – простатната хиперплазия, простатния карцином и възпалителните заболявания; хипогонадизма при мъжете; сексуалната дисфункция при жените; синдромът на поликистозните яйчници и хормоналната контрацепция; съвременните аспекти на сексологичното консултиране; значението на сексуално-трансмисивните заболявания и редица други.

Конференцията е предназначена за всички медицински специалисти, които се интересуват и работят в областта на сексуалната медицина.

По време на конференцията водещи фармацевтични фирми ще представят своите продукти на специално организираната изложба в хотел „Експо“.

Регистрационни такси*:
Стандартна – 95.00 лв.
Намалена – 60.00 лв.
Цените са без включен ДДС.


*Регистрационната такса включва: Участие в конференцията и достъп до всички научни сесии и изложбената зона, комплект регистрационни материали, кафе-паузи и сертификат за участие.

За допълнителна информация:
Арбилис ООД
тел.: 02/ 989 88 77, 02/ 950 17 17, факс: 02/ 950 17 16
Милена Трендафилова GSM: 0888 484 333, e-mail: trendafilova@arbilis.com


Вашият коментар

You must be logged in to post a comment.